Főoldal Szolgáltatások Galéria Árak Elérhetőség

Nagy kezelések:

Tini kezelés:

A problémás bőr alapos letisztítása, bőrradírozása után gőzöléssel megpuhítom a bőrfelületet. Ezután eltávolítom a pattanásokat, miteszereket, amit a gépi arcfertőtlenítés követ (Vio), melynek pórusösszehúzó hatása is van. Végül bőrtípusnak megfelelő, nyugtató arcpokalást alkalmazok. Ezzel normalizálom a faggyútermelést.

Arckezelések:

Alap arckezelésnél a szakeszű bőrtisztítás után (radírozás, gőzölés, stb.) vitalizáló arcpakolást alkalmazok. Ezt követi az arcmasszázs, végül nappali krémet teszek fel az arcra.

Az alap arckezelés kiegészíthető különböző exrtákkal:

- szérum + algás gumimaszk:
A maszk összetételétől függően tiszító, bőrfeszesítő, C vitaminos, májfoltokat halványító, stb. hatást érhetünk el. Alklamazását kúraszerűen javaslom a megfelelő hatás elérése érdekében.

- elektromos hatóanyagbevitel (ultrahang, iontoforézis):
Ultrahangos kezelésnél vízben és zsírban oldódó hatóanyagokat juttatok a bőrbe, ez vitalizálja, regenerálja a sejteket, bőrfiatalító hatású. Iontoforézisnél vízben oldódó vitaminokkal, ásványi anyagokkal töltjöm fel az arcbőrt. A kezelés hatása akár egy hétig is érezhető.

Masszázsok:

Vendégeim kétféle masszázs közül választhatnak: nyugtató - stresszoldó illetve frissítő - élénkítő. A masszázst alkalmazhatjuk arcra, nyakra és dekoltázsra, ettől függően a kényeztető maszírozás időtartama 10-20 perc.

Sminkek:

Vállalom nappali és alkalmi sminkek (esküvő, ballagás, fotózás) elkészítését. Esküvői smink esetén próbasminket készítek a szertartás előtti héten a kozmetikámban. Az esküvő napján helyszínre is kimegyek, ha szükséges.

Egyéb szolgáltatások:

Fülbelövés, gyantázás, szempilla- és szemöldök festése, szemöldökszedés, szőkítések.

Kozmetikumok:

Munkáim során a következő professzionális termékeket alkalmazom:

 - Kezelés, arcpakolás: AA Prestige és Phyris kozmetikumok
 - Smink - Malu Wilz termékek
 - Fülbelövés - Studex termékek

A szalonban manikűr, pedikűr és műköröm szolgáltatás is igénybe vehető: www.moni-manikur-pedikur.hu

  Belépés a galériába

Főoldal | Szolgáltatások | Galéria | Árak | Elérhetőség

Copyright © 2008 Mundrucz Tamara
Készítette: www.minosegihonlap.hu